На капака на бушоните имаш картинка кое за какво е. Едното е за мигачи, другото за габарити. Виж кое беше.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Ъп на темата ,че много я занемарихме .
На вас не ви ли се развалят колите та не пишете у раздела бря ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеЯвно сме в някаква 'черна'серия и нищо не се чупи
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Лошо . Драгичево ще рече при Никола Николов ли ?
В мобилето гледам има няколко дето се продават на части ама са все около София . На мене най наблизо ми е в Нови Пазар дето има 2 едната суперка другата с делка ама ония къв е скъпчия не е истина .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Ей, да се видя и аз със спирачки ве... Не съм подозирал каква разлика може да има. И преди съм карал само на предни спирачки, щото задните накладки бяха изпечени и се ронеха.
Comment
-
Един приятел продава на части старата 164-ка с делката 2.0 на добри цени,ако решите му звънкайте,цецо се казва колата е в нови искър 0889855512ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
В http://www.axm-auto.com/ гледам имат Монро но аз лично бих си взел Боге или Каяба - Каяба са оригинално вградените в 164 доколкото знам .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Аз съм с Монро Оригинал отпред-210лв цена клиент за брой и Кофап отзад за по 100лв клиент.Доволен съм,като се има в предвид,че я разхождам и до лозето, и на риба
---------- Post added at 06:52 ---------- Previous post was at 06:51 ----------
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеБах тез здрави Алфи дето имамеАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment